Over de website kaartassen.nl / fietskaartdrenthe.

Over de website kaartassen.nl / fietskaartdrenthe.nl :

www.kaartassen.nl bevat kaarten en plattegronden van de gemeenten Assen Aa en Hunze, Tynaarlo en Noordenveld. Kaartassen heeft plattegrond van Assen maar ook een zeer gedetailleerde centrum plattegrond van Assen. Kaartassen.nl bevat ook een plattegrond van TT Circuit Assen, Norg, Rolde, Vries en Zuidlaren.
De regiokaart en plattegrond van Assen bevat gratis fietsroutes en fietsknooppunten. De fietsroutes kunnen op de regiokaart en de plattegrond van Assen worden gedownload. De fietsroutes gaan door de regio Assen.
Het gaat om de volgende fietsroutes:

Naast fietsroutes kunnen op de kaart ook een autoroute en een motorroute op de kaart gedownload worden. Tevens kan een stadswandeling door Assen op de centrumkaart van Assen gedownload worden.

Deze wandelroute gaat langs de mooiste plekjes in het centrum in Assen en langs bijzondere winkels en winkeltjes in en bij het centrum van Assen. Voor shoppers in Assen een leuke wandelroute met bijzondere ervaringen.

De Bedrijvenwijzer op kaartassen geeft de mogelijkheid bedrijven en instellingen te vinden in Assen en de regio Assen. Bedrijfslocaties worden getoond op een kaart of plattegrond van  Assen, TT Circuit, Norg, Rolde Vries en Zuidlaren.

Www.kaartassen.nl : Wegwijs in je eigen regio!

Andere regio's met interactieve kaarten en plattegronden zijn:

Noord-Nederland - http://www.kaartnederland.nl

Assen - http://www.kaartassen.nl

Emmen - http://www.kaartemmen.nl

Hoogeveen - http://www.kaarthoogeveen.nl

Meppel / Staphorst - http://www.kaartmeppel.nl

Steenwijkerland - http://www.kaartsteenwijk.nl

Arthuur routes, fietsroutes met een avontuurlijk verhaal
Arthuur Stenwijkerland  - http://www.arthuur.nl

Deze kaart als drukwerk :

Kaartassen.nl is een afgeleide van de gratis drukwerk kaarten en plattegronden van De Vries Kartografie bv. Deze kaarten en plattegronden zijn gratis verkrijgbaar via verschillende verspreidingspunten in Assen, waaronder de Gemeente Assen. De plattegrond in gedrukte vorm is ook door te bladeren op Plattegrond Assen

Meer informatie vindt u op via onze website De Vries Kartografie bv. http://www.devrieskartografie.nl